logo

КОНСУЛТАЦИИ

Нова психология – квантова логика и психоанализа.

Искате ли да разрешите проблемите си и да реализирате потенциала си?

Ако сте изправени пред трудности в личния, семейния или професионалния си живот, ако търсите смисъл и цел, ако искате да подобрите здравето и благополучието си, то Другото Училище® е мястото за вас!

 

ДРУГОТО УЧИЛИЩЕ® е организация, която ви предлага индивидуален подход и ефективни решения за всякакви житейски ситуации. Чрез квантовата психологика и енерго-информационния баланс, ние ще ви помогнем да изградите желязна логика, да опознаете себе си и да се потребявате и съобразявате с процесите във вашите тела.

Ние предлагаме различни видове консултации, които ще отговорят на вашите нужди и цели:

  • Лични консултации: За проблемни връзки, реализация и кариери, изясняване на причините за болести и душевен дискомфорт.
  • Кармични консултации: лична, родова и семейни карми се разглеждат като възможности за опознаване на законите управляващи житейските процеси и за изграждане на индивидуални способности.
  • Семейни консултации: За проблеми между деца и родители, междуродови отношения, зачатие и осиновяване.
  • Индивидуални програми: Само по лична преценка, съобразена с личния потенциал и ниво на проблематика.
  • Работа на ниво свръхсъзнание: за натрупалите опит в решаването на лична проблематика и съобразно целите и посоките за реализация на личността

За да се възползвате от нашите консултации, свържете с нас на телефон 088 508 0243 или на имейл info@drugoto.bg.

Ние ще ви запишем в удобно за вас време и място. Нашите консултанти са професионални, опитни и дискретни.

Не изпускайте шанса да промените живота си към по-добро! Обадете се на Другото Училище още днес и започнете своята трансформация!